• +381 61 179-6943
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Sedmi Beogradski anestezija forum
Slajder ISICEM 2020
Slajder ISICEM 2020
previous arrow
next arrow
Shadow
133
https://podrinjskasinija.co.rs/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/35/___1662243163.jpeg

Пчеларско газдинство “Палангетић“

Gallery

Детаљније о произвођачу

Пчеларско газдинство “Палангетић“ власника Ненада Палангетића по занимању и животном опредељењу пчелара, професионално се бави пчеларством од 2014.године.
О његовом ентузијазму као и квалитету производа из пчелињака Палангетић не говоре само задовољни корисници из нашег краја, већ и велики број признања освојених у суседним земљама, БиХ, Р. Хрватској, С. Македонији, где је учествовавао на такмичењима у квалитету меда и однео -12.златних медаља и златних сертификата и освојио специјална признања.
Заједно са Александром Палангетићем поседује 185 кошница. Део кошница је стациониран на Соколским планинама и планини Цер, а остале селе током године на Фрушку гору, у Бачку, Банат, Рађевину. Три пчелињака су смештена у Тршићу и Горњој Бадањи.
Уз сталну едукацију у земљи и иностранству, посете и учешће на европским сајмовима 2017. Пјаћенца, 2019.Тетово, велика пажња посвећује се праћењу савремених токова из ове области, али поштујући традиционалне начине – како врцање, тако и припрему свих пчелињих производа и препарата.
Из асортимана издвајају врцане медове: цветни, багремов, липов, сунцокретов, планинско-ливадски и шумски мед. У понуди се налази и матична млеч, сушени и сирови полен, прополис, мед у саћу, природне креме на бази прополиса, са невеном, гавезом и кантарионом; мешавине меда са копривом, поленом и другим биљкама. Мед са малином, боровницом, сушеним воћем и један од најпродаванијих производа „Крем мед са лешником“.
Своје производе продаје на кућној адреси, на Зеленој пијаци, Сајмовима и базарима и у одређеним малопродајним објектима у Лозници и околини.

Интересантно је да се за подручје Лозница мед доноси на кућну адресу, без додатих трошкова.
По жељи купаца можете добити мешавину меда са различитим комбинацијама биљака по посебним рецептурама, који ће задовољити укусе и најпробирљивијих потрошача.
Ненад Палангетић 069/503-2020

Type:
ПРОИЗВОЂАЧ

Контакт за сарадњу

.

Контакт за сарадњу
Радно време
Неодређено